Het omgangskunde collectief – kant en klare content voor je lessen omgangskunde

Ga nu naar www.hetomgangskundecollectief.nl en ontdek wat we voor jouw lessen omgangskunde kunnen betekenen!

Van de HOC site:

Hallo en welkom. Wij zijn Het omgangskunde collectief (HOC) en wij toveren voor jou alledaagse en maatschappelijke onderwerpen om tot artikelen, lesbrieven en werkvormen om te gebruiken in jouw lessen omgangskunde.

HOC gaat voor je op pad en bezoekt bijeenkomsten die relevant zijn voor het vak omgangskunde. We gaan voor je op zoek naar mooie ontmoetingen, waarna we je voorzien van artikelen, achtergrondinformatie en lesideeën rondom specifieke, omgangskundige thema’s.

Lees mee, laat je verrassen, participeer en haal bij ons alle content voor je lessen omgangskunde!

Wij zijn HOC, weet jij al wie jij bent?

Reageren via Facebook